Hållbara arbets- och skolmiljöer, Vasaskolan v.8

Hej! Arbetsmiljödelen av gruppen här! Första inlägget rullar in nu veckan innan går på lov. Vårt arbete flyter på och vi är i slutfasen av vår sammanställning efter intervjuer med våra respondenter vilka består av 2 arbetsgivare från ett mindre respektive ett större företag samt flertalet arbetstagare inom dessa företag. Vi insåg i början av arbetet att arbetsplatser generellt blev för stort område så i har valt att rikta in oss på restaurangbranschen här i kommunen. Just nu har vi fokus på att omformulera svaren från arbetstagarna med deras medgivande så att deras anonymitet skyddas från eventuella sanktioner från arbetsgivaren. Affischerna är in the making och snart är det lov. Allt väl, allt gott :). /Maja & Lilav, Vasaskolan

2 svar på ”Hållbara arbets- och skolmiljöer, Vasaskolan v.8”

 1. Hej! Vad spännande med hållbara restaurangmiljöer, här kanske vi även kan dra nytta av det ni kommer fram till i skol- och förskolemiljö.
  Vänliga hälsningar
  Sofia Lord
  Miljöstrateg, Utbildning Gävle

 2. Hej!

  Bra tänkt att ni snävade in till en enskild bransch när ni kände att området blev för omfattande. Det ska bli mycket intressant att få ta del av de svar ni har fått in, samt era egna slutsatser och förslag för framtiden på rådslaget i nästa vecka!

  Hälsningar
  Ullrika Forsgren
  Projektledare för lärande för hållbar utveckling på Utbildning Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *