Det goda livet 17/12, Stora Sätraskolan

Dagen började klockan 08:00. Själva det goda livet arbetet pågick från 08:00 till 11.20 med två raster emellan. Det var lite jobbigt för min grupp det de bara var jag och en till som fixade till Kapa-skivorna, en tjej i klassen ritade och målade till modellen. Egentligen behövdes det minst tre personer till att klippa och limma fast balkonger av kapa-skivorna. Två personer till att skära bitarna och en till att limma fast balkongerna. Jag och min kompanjon fick gå fram och tillbaka när vi fixade balkongerna. Vi hann inte göra så mycket, tiden gick mest åt att skära kapa-skivorna till rätt form och i rätt form då menar jag bokstavligen, annars skulle dom inte sitta så som vi ville. Vi kastade några bitar för att dom antingen var för små eller för stora.

Här är en bild på hur balkongerna såg ut och en annan på hur en tekniklärare tyckte att vi kunde skära kapa-skivorna snabbare.

Ett svar på ”Det goda livet 17/12, Stora Sätraskolan”

  1. Hej!
    Vad snyggt och proffsigt det ser ut! Trots tuffa förutsättningar som ni beskriver, så verkar ni ha kommit framåt och påbörjat något spännande! Håller tummarna för er!
    Sofia Lord
    Miljöstrateg, Utbildning Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *