Vecka 48

Hej igen bloggen!

Den här veckan har vi jobbat mestadels med att få klart husen, dem har målats så att fasaden har blivit klar förråden har även klistrats dit. Nu är även grunden helt klar d.v.s. att den är färdigmålad och såklart finns höjdskillnader med.

Det vi är mest nöjda med är designen på husen. Vi tycker vi fått fram en design som speglar den typ av hus vi skulle kunna tänka oss att bo i år 2030.  (se bild 1,2 och 3)

Det vi inte är lika nöjda med är att vi lagt ner lite väl mycket tid på dem små modellerna när vi skulle lagt ner ännu mer tid på den stora modellen då den ska var i princip exakt skalenligt.

När det gäller rapporten som ska skrivas så har den inte påbörjats ännu men det är något vi måste prioriteras nästa vecka. Men det borde gå bra att skriva den då det vart en genomgång på ur det ska skrivas.

Vi jobbade ju även under öppet hus som hölls på Polhem den 29/11 och det gick helt okej bra, visa från gruppen var trötta då det var på kvällen efter en skoldag. Sen gick även några i taget ifrån gruppen för att guida dem som var där på öppet hus så vi var inte alltid fullbemannade.

Så till nästa vecka är det rapporten, den stora modellen, bilpoolen, vägar och en källsorteringsstation som måste prioriteras. Små detaljer som träd, buskar och lekpark får göras om tid finns.

2 svar på ”Vecka 48”

  1. Bra jobbat under denna vecka! Kul att ni hjälpte till och jobbade på Öppet Hus, det uppskattar vi lärare. Ni har fått till fina hus och de ser verkligen inspirerande ut.
    Under nästa vecka får ni kanske dela upp arbetet där några av er skriver rapport och några jobbar klart modellen. Här får ni kanske bytas av lite.
    Heja på!

  2. Vad kul att ni känner er nöjda med designen av era hus – de ser verkligen spännande ut! Hoppas att ni blir nöjda med den stora modellen innan ni är klara. Lycka till med rapportskrivandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *