Vecka .48, veckan då vi insåg hur kort tid det är kvar.

Den här veckan har vi arbetet främst arbetat med modellen, vi trodde vi låg relativt bra till men har nu insett att vi behöver jobba fortare alternativt jobba efter skolan för att få detta att gå ihop. Vi skär även ut detaljer på vårt största hus i skalan 1:100 och förhoppningsvis blir det helt klart innan vi går på helg.

Vi är inte riktigt säker på om vi är nöjda med modellen, just nu känns den väldigt odetaljerad. Det är något vi hoppas hinna kunna ändra. Vi är väldigt nöjda med hur vi löste upphöjningen från vägen till trottoaren, istället för att använda mer material så valde vi att tunna ut pappersarket genom att skära ut hälften av materialets tjocklek. Det är dock även källan till vad vi är mest missnöjda med, vi har råkat skära igenom hela pappersarket på vissa ställen och eftersom vi tunnade ur ganska mycket har basen böjts sig när vi använt vätska såsom färg. Se bilder längst ner.

Vi har inte börjat arbeta med rapporten än och behöver därför ingen hjälp med skrivandet – ännu. När vi jobbade under Öppet Hus på Tisdagskvällen gick det sådär, vi fick inte så mycket gjort eftersom tiden mest gick till guidande samt svarande på frågor från föräldrar och högstadieelever.

Nästa vecka ska vi vara klara med modellen och gärna ha börjat med rapporten om möjligt. Vi hann inte göra klart huset i den större skalan som vi önskat men det är det första vi kommer prioritera nästa vecka. Sedan forstätter vi jobba med detaljer på modellen. Om det är tillåtet kanske någon tjuvstartar med rapportskrivnadet

// Malin, Lovisa, Joseph, Ramtin och William E

2 svar på ”Vecka .48, veckan då vi insåg hur kort tid det är kvar.”

  1. Ni hade en mycket intressant idé om att skära ut vägarna för att få en nivåskillnad. Fortsätt att jobba på som ni gör nu men att ni kanske under nästa vecka ska dela upp arbetet så att några skriver rapport och några jobbar med modellen. Heja på!

  2. Vad kul att intresset under Öppet Hus var så stort – härligt att ni kunde hjälpa blivande elever och deras föräldrar! Lycka till med arbetet under sista veckan – hoppas att ni hinner få till detaljer på modellen så att ni känner er nöjda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *