V.48, veckan då vi insåg att vi lär ta tag i rapporten :)

Tja Tja bloggen! 😀

Veckans arbete har precis som de andra veckorna rullat på bra, dock så arbetstempot i gruppen sjunkit lite men det har ändå funkat. under veckans gång så har vi arbetat med mycket detaljer som träd, buskar och lyktstolpar. även innergården håller på att slutföras med vissa detaljer som en liten lekplats och gångvägar. man börjar se hur slutresultatet kommer bli nu när detaljerna börjar komma på plats, och jag tror att alla tycker att resultatet blir ungefär som vi har tänkt oss. Det var faktiskt lite kul att jobba under öppet hus för då fick man höra lite åsikter från andra om hur dom tyckte och tänkte. Och självklart kul att visa upp det som vi har åstadkommit i projektet för andra än klasskompisar.

Något som vi alla är hyfsat nöjda med är väl husen, vi följde en ide som blev en skiss och som slutligen blev en modell. något som vi blev lite mindre nöjda med är nog asfalten, den blev lite inte så jämn som vi önskat oss.

Skrivandet på rapporten har vi kommit igång lite smått med, Jesper har tagit tag i det lite och börjat med rapporten. Men under den här lektionens gång så ska vi dela upp rapporten så att alla i gruppen får ansvara för var sin den i rapporten. Eftersom vi inte kommit så jätte långt med rapporten så behövs ingen hjälp än så länge, sen framöver blir den som sagt uppdelad och då är det upp till var och en om man vill ha hjälp med skrivandet.

Nästa vecka blir sista veckan med projektet så då blir det att slutföra modellen så att den blir helt klar. Så att vi kan fokusera lite mer på rapport skrivandet.

Hörs hej leverpastej! 🙂

Kostas, Jesper H, Johan L, Adam L och Max M

2 svar på ”V.48, veckan då vi insåg att vi lär ta tag i rapporten :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *