v 47

Vi har tänkt att bygga våra hus i modern funktionalism. Vi anser att det är bra ur den ekologiska, sociala och ekonomiska synpunkterna. Det är snyggt, smidigt och miljövänligt och helt klart det bästa alternativet för vårat område. Vi kom överens om det nästan direkt så det var inget svårt beslut för oss. Sättet att ta oss till vårat område blir troligtvis med bio-drivna bussar och en stor fördel är att området ligger väldigt nära till Furuviks tågstation vilket medför att fdet blir lätt att ta sig till både Uppsala och Gävle. Om Gävle kommun är villig att bygga ett spårvagnssystem igen så skulle det vara en bra lösning att ta sig hela vägen in dit. Det går även att cykla eller åka miljövänliga bilar dit på grund av de nya vägar som ska byggas.

Samarbetet i gruppen fungerar rätt så bra. Det blir lättare med tiden att dela upp vem som ska göra vad tack vare att vi vet vad vi är bra respektive dplig på. Alla har något att göra hela tiden och vi har bra kommunikation sen är arbetsinsatsen lite olika. Detta resulterar i att vi ligger ganska bra med i tidsplaneringen. Vi kanske får öka lite för vi ska bygga om några modeller som vi inte rikitg var nöjda med. Något vi däremot är nöjd med är våra skisser och planeringen om området. Och för tillfället behöver vi inte hjälp med något utan det rullar på bra och vi hjälper varandra.

Såhär ser några av våra modeller ut idag.

/ Grupp Gustav S, Gabriel, Jesper, Emil

Ett svar på ”v 47”

  1. Lägg gärna in vilket som är ert område så det blir lätt att koppla till en plats när ni skriver om ert område. Sedan vill vi gärna se lite bilder på ert arbete och arbetsprocessen, så lägg gärna till det!

    Fortsätt att föra öppen dialog i gruppen och ta gemensamma beslut, ska bli intressant att se slutresultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *