8B Stora Sätraskolan

Vi är 22 elever (och 4 lärare) som arbetar med Det goda livet läsåret 2018/19.

Vi har också ett Trossen-företag, Gavlegårdarna. När det var klart vad vi skulle göra och tänka på inom Det goda livet var det också naturligt att vi slår våra projekt ihop och tar med Trossen-företaget i våra planer och tankar om ett hållbart Sätra 2030.

Många av oss bor här i Sätra så det känns självklart att arbeta om hållbarhet just inom området Sätra. Under träffarna med stadsarkitekten och Gavlegårdarna har vi fått många intressanta tankar att ta med i vårt arbete med Det goda livet. Vi tackar alla som hjälpt oss på vår väg till Det goda livet.

Den 14:e november kommer vi återigen att arbeta med Det goda livet. Då träffar vi en arkitekt och sätter igång med våra egna planer på riktigt, planerar, ritar, bygger. Det ska bi hur kul som helst. Vi ser framemot att presentera oss med våra alster på Rådslaget.

Ett svar på ”8B Stora Sätraskolan”

  1. Hej Stora Sätra 8B!

    Toppen att ni samarbetar med ert Trossen-företag i arbetet med Det goda livet. Vad kul det ska bli att ta del av era förslag om ett gott och hållbart liv i Sätra på rådslaget den 21 mars – jag ser fram emot det!

    Hälsningar
    Ullrika (som samordnar Det goda livet tillsammans med min kollega Sofia)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *