Vecka 49, veckan då tiden knappt räckte till

Hej, ursäkta för en sent inlägg! 🙂

Den här veckan har varit en vecka med mycket stress och mycket att göra! Vi har knappt hunnit skriva något inlägg, haha. Men vi har jobbat stenhårt för att hinna klart i tid, gruppen suttit kvar tre gånger till sen eftermiddag och jobbat med projektet. Känslan just nu är helt okej. Vi har några detaljer kvar på modellen som behövs fixas och rapporten behövs sammanställas, men med lite vilja och arbete i helgen och lite tid på måndag så ska de här nog lösa sig.

Den här veckan har helt klart varit den mest produktiva veckan hittills. Vi har jobbat i ett högt tempo och hunnit med mycket, om vi skulle arbetat så här effektivt under hela arbetets gång skulle vi nog inte haft den stressen som blev nu i slutet. Själva plattan har varit i fokus och vi har arbetat mycket med den, fått till vägar, skog och gräs m.m. De har fått själva området att börja komma till liv och de ser riktigt bra ut. Husen har också börjat ta form och 1:200 husen är äntligen klara vilket är väldigt skönt. På 1:100 husen har vi några små saker som ska fixas sen är de bara detaljer som vägskyltar och några buskar kvar.

På måndag är de redovisning, de ska bli kul! Äntligen ska vi få visa upp projektet vi har arbetat med den senast tiden. Jag tycker själv de här har varit ett roligt projekt att arbeta med, och jag tror gruppen håller med om det. Roligt att få testa på ett nytt arbetsätt, att få komma med egna tankar och funderingar om hur vi ska gå tillväga för att lösa uppgiften vi har fått på ett så bra sätt som möjligt. Sen tycker vi det såklart är en bonus att våra idéer och tankar kan hjälpa Gävle att utvecklas på ett hållbart sätt. Det är nog höjdpunkten med de här arbetet, att kanske påverka hur Gävle kommer att utvecklas i framtiden! Till redovisningen på måndag behöver vi inget speciellt utan vi kör på en positiv inställning och ett gott humör!

Hälsar Cornelia, Felix, Fanny och William!

Ett svar på ”Vecka 49, veckan då tiden knappt räckte till”

  1. Hej!
    Vad roligt att det gått så bra med ert arbete, och att ni fått uppleva nyttan av att ibland sätta en ”deadline” för saker man ska göra. Jag tycker det gäller i arbetslivet i stort, annars är lättare att saker och ting rinner ut i sanden. Mycket fina modeller på bilderna, ska bli spännande att få ta del av ert arbete på rådslaget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *