Vecka 49, veckan då detaljerna kom till liv

Tja tja bloggen! 😀

Ännu en vecka går mot sitt slut och vi har äntligen blivit klara med byggandet av området! Nu återstår bara rapporten…

Känslan är bra i gruppen på grund av att vi äntligen är klara med byggandet och att slutet på detta projekt närmar sig sitt slut. Det som återstår att göra är att skriva rapporten över projektet vilket vi känner kan bli lite svårt att hinna med på grund av vi fått så kort om tid att skriva den. Men vi siktar på att vara klara på måndag som förutbestämt och kommer göra allt vi kan för att vara det.

Vi är taggade till redovisningen på måndag då vi kommer få visa upp vårt fina område. För att kunna redovisa skulle vi behöva en duk och en ficklampa för att kunna visa var skuggorna kommer vara.

Vi känner att detta projekt får en att tänka till hur man vill ha det i framtiden då vi utgår från våra egna idéer och Gävle Kommuns översiktsplan. Det har också varit väldigt kul att jobba praktiskt med att bygga modellerna. Hela processen har varit kul på grund av att vi har en grupp som fungerar bra ihop och kommer bra överens, men även kan ge konstruktiv kritik som gör att resultatet blir bättre. Projektet känner vi har gett oss en inblick i hur det är att planera för nya bostadsområden och hur en stad ska utvecklas, vilket vi tycker är viktigt eftersom vi ungdomar är framtiden och det är vi som kommer att vilja köpa och sälja bostäder 2030.

Denna vecka färdigställde vi våra modeller med de sista detaljerna. I och med det började vi med rapportskrivningen.

Ett svar på ”Vecka 49, veckan då detaljerna kom till liv”

  1. Hej!
    Vilka jättefina modeller, här känner jag spontant att jag skulle vilja bo.
    Vänliga hälsningar
    Sofia Lord
    Miljöstrateg, Utbildning Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *