Projektstart vecka 45 – Basgrupp 1 + Viman

  • Hur känns projektet?

Vi måste börja med att berätta för er hur taggade vi är på detta projekt! Vi ser verkligen fram emot att ha chansen till att påverka det framtida Gävle som vi kommer att leva i.

Vi anser dock att detta projekt är något att bita i, säger Felix. Det kommer att krävas mycket tänkande och revolutionerande idéer från alla gruppens medlemmar.

  • Vad har ni för förväntningar på projektet

Vi hoppas att det vi kommer fram till i detta projekt är något som hjälper kommunen och är med och bidrar till inspiration för framtidens Gävle.

  • Vilket stråk har ni valt?

Vi har valt att bygga i ett nordöstligt stråk.

  • Vilket område har ni valt och varför valde ni det?

Vi har valt att bygga i sydvästra delen av Harkskär. På grund av att befolkningsmängden växer väldigt mycket i centrala delen av Gävle anser vi att det är viktigt att Gävle växer utanför staden. Harkskär ligger i ett attraktivt område, som nu även har kommunala vatten och avlopp, och har även en aktiv kollektivtrafik. Det ligger även i närheten av vattnet.

  • Vilken är er tänkta målgrupp?

Vi riktar in oss på de unga familjerna, som vill bo i naturen men som ändå vill bo ganska tätt och med mindre tomter för att inte ge en allt för ”lantlig” känsla.

Hoppas att ni ser fram emot att följa oss under detta projekt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *