v.48 veckan då grunden blev gjord

Hej!!!!!!!!

Vi har varit till vårat stråk i Hagaström och kollade runt lite hur det såg ut och om det fanns en möjlig plats och bygga på där. Vi har även fortsatt på våra modeller och arbetet går framåt. Vi är nöjda med våra arbeten den här veckan och vi ser fram emot och se det färdiga resultatet.Vi har inte hittills hunnit med skrivandet av rapporten men det kommer så småningom . Vi tyckte öppet hus funkade bra och att det var kul, och få folk intresserade av teknikprogrammet. Nästa vecka ska vi fortsätta med vårat 1:100 hus och skriva rapport.

Basgrupp 4 (Julius, Bellisa, Henrik, Johan och Lukas)

3 svar på ”v.48 veckan då grunden blev gjord”

  1. Kul att ni varit ute på platsen för att titta hur det ser ut. Bra att arbetet går framåt med modellen. Under nästa vecka får ni kanske dela upp er så att några skriver rapport och några jobbar med modellen.

  2. Vilken bra idé att åka till Hagström och kolla upp hur platsen ser ut i verkligheten – hoppas att ni tyckte att det var givande. Lycka till med att bli klara i tid – kom ihåg att jag tipsade om hunddagis i området! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *