Blogginlägg V.47

Hallå allesammans, fredag igen och ännu en vecka av projektet har gått och det rullar på bra. Vi har delat upp gruppen vilket fungerar väldigt bra, Johan håller på att bygga den lite större modellen (1:100), Jesper och Max har har precis monterat ihop de små modellerna så dem är klara och Kostas och Lindström håller för tillfälligt på att montera ihop träd.

Det känns som att vi ligger väldigt bra till tidsmässigt, och att vi kommer hinna klart till deadline, bara vi fortsätter så som vi gör nu och delar upp kommande delar i projektet också. vi bygger som sagt radhuslängor so man kan koppla till funkis stilen, enkelt och stilrent. Radhuslängorna är fyra till antalet och ligger i en form som liknar en kvadrat med förhoppningsvis en mysig innergård, innergården blir fordonsfri då vi har en parkering utanför.  Vårt området ligger som sagt i Bomhus och där det finns en fungerande kollektivtrafik, några hundra meter till närmaste busshållplats.

Vi behöver inte vi behöver ingen speciell hjälp för tillfällegt och det som vi är mest nöjd över nu är nog att vi ligger bra tidsmässigt och att husen blivit som vi tänkt oss.

Hörs om en vecka! // Jesper.H, Johan L, Kostas, Max M och Adam L

4 svar på ”Blogginlägg V.47”

  1. Snyggt området blir och asfalten blev ju riktigt bra (var och kände på den under min förmiddagslektion)!
    Er fördelning verkar fungera bra då ni ligger bra till i arbetsprocessen. Fortsätt ha en öppen dialog i gruppen så alla är med i samtliga beslut. Bra jobbat och fortsätt i samma stil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *