Vecka 49, veckan då modellen blev klar

Som sagt så ska detta arbete vara klart på måndag, och vi i gruppen tycker att det känns ganska bra. Modellen är klar och vi har endast rapportskrivandet kvar. dock så är själva skrivandet en relativt lång process, så det kan bli tajt om tid. Men om man ser till det stora hela så är vi nöjda med det vi har presterat och hur modellen utformade sig.

Det som vi skulle behöva till våran redovisning som sker nu på måndag är ett bord att ställa vår modell på. Sedan skulle vi nog också behöva skriva ut våran rapport i ett antal exemplar så att de som kollar på modellen kan läsa vad det är och vart det är, men också lite hur vi har byggt och hur vi har resonerat kring byggandet. Utöver det är det nog inget annat som vi känner att vi behöver.

Detta projekt tycker vi i gruppen har varit en rolig och utmanande uppgift. Vi har lärt oss en hel del om samhällsbyggnad och hur man bygger ett hållbart samhälle. Alla är överens om att detta har varit kul, men det har också varit ganska slitsam och tidskrävande uppgift som har krävt mycket jobb och samarbete av alla i gruppen. Men som sagt så har det i det stora hela mest varit roligt. Trots att det här med rapporten känns lite långt och jobbigt.

Den här veckan har vi nästan bara gjort smådetaljer på modellen såsom träd, buskar, skyltar och småfixeringar på hus och naturen runt husen. Vi har också byggt en gång från husen ner till vattnet och även en brygga. Sedan har vi också börjar skriva en hel del på rapporten, och det rullar på relativt bra.

Med vänlig hälsning: David, Max L, William H, Fredrik och Gustav A

Ett svar på ”Vecka 49, veckan då modellen blev klar”

 1. Hej!
  Vilka superfina modeller, ser väldigt trevligt ut. Hoppas det gick bra med rapportskrivandet.
  Vänliga hälsningar
  Sofia Lord
  Miljöstrateg,
  Utbildning Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *