V. 48

Hej igen!

Denna vecka har vi  byggt modeller, planerat ut var vägar skall gå och hur området exakt ska se ut. Området är färdig planerat och målningen är näst intill klar. Alla 1:200 modeller av husen är klarar och vi är nöjda med husen. De skulle kunna vara rakare men de visar överlag hur vi vill att husen skall se ut. Vi har även påbörjat arbetet med modellen i skala 1:100 med alla dess små detaljer som balkonger och fönster.

Vi har än så länge inte kommit igång med att skriva rapporten, då vi har behövt lägga allas tid på byggandet av modellerna och området. Planen är att påbörja rapporten under nästa lektion. dela upp arbetet så att hälften skriver och hälften fortsätter att bygga. Alla i basgruppen jobbade även på Polhems öppethus i tisdags kväll vilket gick väldigt bra. Mycket blev gjort även fast vi var två som jobbade åt gången.

Nästa vecka måste vi verkligen börja skriva på rapporten och göra klart den då deadlinen är under nästa vecka. Modellen i skala 1:100 måste även färdigställas och området lika så.

/Vilma, Lucas, Axel och Nasma

2 svar på ”V. 48”

  1. Kul att ni känner er nöjda med de små husen! De är väldigt fina.
    Under nästa vecka får ni kanske dela upp arbetet så att några av er skriver rapport och några jobbar med modellen.
    Bra jobbat på Öppet hus!
    Heja på!!!

  2. Ni verkar ha koll på vad som är klar att göras – hoppas att ni får till det innan deadline! Vilket bra upplägg ni verkar ha haft under Öppet Hus – bra att ni fick mycket gjort då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *