V.48 – Veckan då våra hus tittade på 50 Shades of Grey och blev väldigt inspirerade

Hej igen! 🙂

Denna vecka har vi tyvärr vid några tillfället varit lite kort om folk, då Fanny och Cornelia har missat något tillfälle. I och med detta har tempot ökat väldigt mycket då inlämningsdatumet även börjar närma sig.

Mest fokus har legat på att bli klar med modellen, eftersom man tydligt kan se att vi ligger något steg bakom de andra grupperna. Detta har berott på lite för mycket noggrannhet från allas sida, och uppgifter har tagit för lång tid. Nu när det blir tajt med tiden har vi blivit tvungna till att öka takten, men vi vill trots detta inte tumma på byggandet av modellerna.

Att vi ligger lite efter har dock ej med lathet att göra, vilket vi anser att man tydligt kan se på modellerna. Vi har väldigt mycket detaljer och precisa mått vilket vi är väldigt glada över. Vi är även glada över planeringen av området och vi tror att slutresultatet kommer att bli väldigt bra! 🙂

Här ser vi några av modellerna i skala 1:200 som precis har målats av Felix i en väldigt fin grå färg.

Skrivandet har påbörjats. Viman har skrivit på lektionstid medans de resterande har jobbat med modellerna. Det går framåt, och kvalitén går föra kvantiteten. Lite små funderingar har det blivit på vissa punkter då det kommer att skrivas i helgen för att hinna bli klar.

Under veckan spenderade gruppen även tid på Öppet hus, där andra kunde se vad vi hade gjort hittills. Tiden gick dock mest åt att hjälpa- och prata med de som var där på besök, vilket var ganska roligt.

Nästa vecka är det väldigt effektivt arbete som väntar, då detta ska vara klart på den fredagen. Det kommer troligtvis att behövas jobba över för att hinna med, men det ska vara lugnt.

Cornelia målar vägar och skog

Hörs Igen nästa vecka, då modellen och rapporten förhoppningsvis kommer att vara klar 🙂

/VIman, Cornella, Fellx, Fanny, Märtha

3 svar på ”V.48 – Veckan då våra hus tittade på 50 Shades of Grey och blev väldigt inspirerade”

  1. Ni verkar jobba på jättebra – lycka till med att bli klara i tid! Kul att ni lägger ner tid på detaljerna.

  2. Bra att ni jobbar med detaljerna, men alla måste hjälpas åt med rapporten sedan 🙂
    Det ser lovande ut och erat område är väldigt fint utfört.
    Heja på, hela vägen fram nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *