V.48, veckan då lila solceller tog över världen

Denna vecka har vi arbetat med egentligen allting som har med projektet att göra, vi har målat plattan, skärt klart de små husen samt kommit en bit med det större huset. Hittills är vi väldigt nöjda med våran modell, vi tycker att den ser ut som vi har tänkt oss och det är väldigt snyggt enligt oss, speciellt för att vi har lila solceller. Vi är egentligen inte missnöjda med någonting hittills utan det mesta har gått bra.

Vi har kommit igång lite lätt med skrivandet också, men vi har en bit kvar på den fronten. Är det någonting som vi skulle behöva lite hjälp med så är det nog skrivningen.

Det var bara två av våra gruppmedlemmar här på öppet hus då resterande tränade, men de som var här jobbade lite grann med husen den tid som de fick.

Nästa vecka går vi vidare med ännu fler detaljer med både hus och platta, småsaker som lyktstolpar och vägskyltar skall sättas upp innan det är färdigt.

Med vänlig hälsning: Gustav A, Max L, William H, Fredrik och David

3 svar på ”V.48, veckan då lila solceller tog över världen”

  1. Spännande med lila solceller – finns det att få tag på redan idag? Kan det finnas något hinder för färgglada solceller?! Lycka till med att skriva rapporten!

  2. Mycket bra jobbat! Skicka in era delar i rapporten så får ni feedback på hur ni kan skriva!
    Heja på hela vägen i mål nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *