V.48 veckan då detaljerna kom till liv

 

Hej allihopa!

Denna vecka har vi börjat tillverka detaljerna som ska vara på gruppens modell. Vår grund är nästan färdig, därför lägger vi ned majoritet av vår tid på detaljer. Det bör även tilläggas att rapporten kommer ta en hel del tid och därför har vi försökt att börja redan nu.

Grunden och planeringen är vi ganska nöjda med. det blir ganska snyggt och praktiskt samtidigt som de har gått ganska bra med de delarna. Vi har inte behövt börja om med dem som vi har behövt med till exempel byggnaderna. Några detaljer vi känner oss nöjda med är bland annat träden och fotbollsplanen på vårt område. Vi ska försöka få in dem på bra platser så att det blir snyggt. Det vi är lite mindre nöjda med för tillfället är våra byggnader men förhoppningsvis så hinner vi fixa till dem. Det behövs finslipas på lite allt möjligt på dem för att de ska bli som vi önskar.

Vi har kommit igång lite med skrivandet men ska lägga ned mer krut nästa vecka på den. För tillfället har vi gjort ett försättsblad och kommit fram till vem och hur vi ska göra den. Vi behöver inte någon hjälp med rapporten för tillfället men det kommer säkert komma några funderingar under skrivandet.

Såhär ser helheten ut, däremot är det långt ifrån färdig.

Visar IMG_0025.JPG

Våra byggnader

I tisdags var det öppet hus. Det var ganska roligt och vi gick mest runt och visade framtida elever och deras föräldrar skolan.

Nästa vecka ska vi lägga i en växel till och bli helt klar med grunden, skriva mycket under rapporten och göra färdigt de flesta av detaljerna.

Mvh Gabriel S, Jesper L, Gustav S, Emil vK

Ett svar på ”V.48 veckan då detaljerna kom till liv”

 1. Hej!
  Vad bra ni verkar ha lagt upp och planerat ert arbete, och att ni tar tag i rapporten redan från början. Hoppas allt gått bra! Bilderna kunde jag dock inte se, kanske tillfälligt fel (?).
  Vänliga hälsningar
  Sofia Lord
  Miljöstrateg,
  Utbildning Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *