Projekt v.47 Bellas grupp

När vi har designat våra hus har vi inte fokuserat på någon specifik arkitekturstil utan bara försökt tänka nytänkande och de vi själva tycker är snyggt, men de har inslag av modernism. När vi planerat våra transporter har vi tänk oss buss, cykel men även bil. Vi har till och med planerat att sätta in en busstation. Samarbetat i gruppen funkar bra och vi diskuterar fram lösningar så att alla får sin röst hörd vilket leder till att alla känner sig delaktiga i arbetet. Vi ser till att alla har något att göra. Julius gör träd och buskar, Lukas gör studentlägenheter. Bellisa gör de stora lägenheterna och skissar ut hur området ska se ut. Henrik gör radhusen och Johan skissar och hjälper Henrik. Vi har inte någon uppfattning om tidsplanen men tror vi ligger hyffsat i tid. Vi är mycket nöjd med hur vi diskuterar fram lösningar till problem som uppstår, det kan vara allt i från vad man ska göra eller hur man ska göra.

//

2 svar på ”Projekt v.47 Bellas grupp”

  1. Bra uppdelning av arbetet. Det är också bra att ni diskuterar fram med alla i gruppen vad ni ska göra! Jag skulle vilja se hur er modell ser ut, skulle ni inte kunna lägga ut en bild?
    Heja på!

  2. Försök koppla era hus till arkitekturstilar, tar de drag från olika stilar och i så fall vilka (utöver modernism)?
    Kul att läsa att ni diskuterar kring era lösningar, en viktig del i grupparbeten. Ni har 12 lektionstillfällen kvar (2 veckor) innan rapporten ska vara inlämnad, för att ge er en hum om tidsplanen ni ska förhålla er till.

    Fortsätt jobba och se till att visa lite bilder på ert arbete till nästa gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *